top of page

BLOG

Un art deliciós

A Vasarely Centre donem molta importància tan als nostres clients com a la nostra gastronomia, però hi ha un tercer element que culmina amb una fantàstica combinació i que permet diferenciar-nos de la resta: l’art.

Aquest element el podem trobar d’entrada al nom de la nostra empresa. Vasarely va ser un pintor hongarès del segle XX (1906 – 1997) considerat com el pare de l’Art Òptic (Op Art). Aquest corrent artístic, que consisteix en la repetició de formes simples i la confusió entre el fons i el primer pla, juntament amb un altre molt similar anomenat Abstracció Geomètrica i creat també pel mateix pintor, conformen l’estilisme de la façana del local.

L’art, però, no només el trobem als llocs anomenats anteriorment. Aquest hi és present a tot l’interior del local: multitud de quadres de diferents tipologies inunden les seves parets, amb alguns autors reconeguts com, per exemple, el pintor expressionista abstracta Jackson Pollock .

Tot i això, el punt fort el trobem a la carta de crepes. Cadascuna de les crepes especials que ofereix Vasarely Centre porta el nom d’un artista reconegut, artistes com Picasso, Botticelli, Dalí, Frida Kahlo, El Bosco, etc. Això genera una magnífica connexió entre aquests dos elements imprescindibles i acaba de donar-li l’essència del negoci.

La combinació entre cultura i gastronomia fa de Vasarely Centre un lloc on voldràs tornar-hi.

Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

VASARELY CENTER

bottom of page