top of page

BLOG

A punt per la cavalcada!

La cavalcada de reis ja és gairebé a tocar i esperem que tots estigueu a punt per esperar els reis mags d’Orient!


Com cada any, el dia 5 de gener arribaran a Girona, així com a tots els altres pobles i ciutats, els reis Gaspar, Melcior i Baltasar juntament amb els seus patges i ajudants. És per això que us convidem a tots a rebre’ls a partir de les 18.30 i donar-los la benvinguda.



Tant grans com petits hem d’agafar forces i és per això que us proposem venir al Vasarely Center a berenar una estona abans de l'inici de la cavalcada.


Enguany es repeteix el recorregut i per tant estaràs només a un minut caminant del recorregut! El millor pla per anar a fer un bon berenar en família i amics i tenir la rua a tocar (Carrer Joan Maragall).


A partir de les 4 de la tarda s’instal·laran en el campament reial de les Pedreres i a dos quarts de 7 començaran el seu recorregut al passeig General del Mendoza.


Allà començarà la rua pels carrers Ultònia, Migdia, de la Creu, Joan Maragall, plaça Pompeu Fabra, Gran Via Jaume I, avinguda Sant Francesc, plaça Catalunya i finalment per la pujada del pont de Pedra. Es preveu la finalització de la rua entre dos quarts de nou i les nou del vespre a la plaça del Vi. Uns dels carrers per on també passaran els reis serà el carrer Joan Maragall, a només un minut del Vasarely. Finalment es preveu que arribin a la plaça del Vi entre dos quarts de nou i les nou del vespre.

Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

VASARELY CENTER

bottom of page